Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Rafting ügyességi játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 6

Biztosan sokan látatok már tévében vad vízi evezést, de van aki volt is már ilyenen. Aki nem volt és nem is nagyon látott annak most ez lesz eddigi legnagyobb  játék élménye hiszen a játék nagyon életű már már olyan mintha csak ott lennék és én eveznék. Egy zuhatagon kell keresztül evezned egy hat személyes csónakkal, de vigyázz mert könnyedén a vízbe eshettek, ami nem lehet kellemes ilyen sziklás zuhatagok mellett. Nekem ez a kedvenc játékom mert nem csak hogy nagyon jó a grafikája de még ráadásul igen csak nehéz a játék, és én szeretem a nehéz játékokat mert van benne kihívás. A játékról készítettünk egy kis videót, hogy ne csak az elmondásaim szerint éld át a játékot, hanem nézd meg én milyet játszottam vele majd ezek után próbáld ki te is.

Bízom benne, hogy a videó láttán neked is megtetszett ez a nagyon jó kis játék és játszani is szeretnél vele egyet. Ha igen akkor kattints erre a címre: Rafting ügyességi játék Ha tetszett ez az oldal leírás a kis videónkkal akkor mutasd meg minden barátodnak és ismerősödnek.

Delivering effective & creative designs