Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Angry Birds szerelem játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 12

Olykor még a madarak is esnek szerelembe és ilyenkor mindent meg tesznek kedvesükért. Ebben az Angry Birds játékban egy rózsaszín kis madárról szól a történet és az ő piros madár megmentőjéről. Ugyanis a rózsaszín madár fogságba eset, még hozzá a zöld kis malacok fogságába. Így hát szerelme a piros madár ezt nem hagyhatta tétlenül így fel kerekedett és elhatározta hogy megmenti szerelmét mindentől. Küzdeni fog pályákon keresztül ahhoz hogy megmentse  a szerelmét. A feladatod így több pályán keresztül ki lőnöd a zöld malacokat, lényeg hogy azok a szakadékba essenek és te maradj mindig épp. A játék az elején igen könnyűnek tűnik de egyre nehezebb és nehezebb lesz. El hoztam nektek egy videót róla, hogy a kis videónkkal is invitáljunk a játékra ami egy teljesen más oldalon van. Nézd meg a videót hogy lásd milyen jó is ezzel a játékkal játszani.

Angry-Birds-szerelem-blog1

Na hogy tetszett a videó? Remélem el nyertük a tetszésedet és már csak azt szeretnéd megtudni mire kell kattintanod, hogy ezzel a nagyszerű játékkal játszani tudj. Mi most ide írunk neked egy címet és ha erre kattintasz garantáltan a játék oldalán találod magadat.

játék címe: Angry Birds szerelem játék

Delivering effective & creative designs