Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Aranyhaj csók játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 3

Egy fantasztikus meséhez dukál egy nagyon jó kis játék is. Így most bemutatunk nektek egy olyan játékot ami egy meséből való és ez a mese nem más mint az Arany haj és a nagy gubanc. Ez a mese nagyon szép, ami a szabadságról és a szerelemről avagy mondhatnám azt is hogy az első csókról szól. Ugyanis a lány akiről a mese szól egy vár tornyában nevelkedett mindössze 18 éves korig mikor megszökött és elindult felfedező útra és persze a szerelem is megtalálta. Ez a szerelem volt az első neki és egyben az utolsó is és így persze ettől a szerelemtől kapta az első csókot. A játékban most neked kell elő idézned ezt a szerelmes csókot, de úgy hogy azt ne lássa meg senki, mert nem biztos hogy bárki is örülne az ő kettejük viszonyának. Egy kis ízelítőnek elhoztam nektek egy olyan videót ahol szerelmes csókokat láthatsz de köztük Arany hajáét is és az ő szerelme csókjáét. Szerintem ez egy nagyszerű videó amit érdemes megnézni és persze a játékot is érdemes ezek után végig játszani hiszen nagyon aranyos és persze egyben kihívás az egész, mert ha valaki is meglát csók közben véget ér a játék.


Ha a videó után szeretnél játszani a játékkal akkor kattints a címre: Aranyhaj csók játék, és már is elkezdheted a játékot. Kérlek mutasd meg ezt a kis leírást, videót a barátaidnak, hogy őket is tudjuk invitálni egy jó kis játékra.

Delivering effective & creative designs