Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Dóra és a balett játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - március - 7

Dóra egy igazán nyitott lány így igyekszik mindent kipróbálni az életben. Ezúttal a balettot is ki akarta próbálni, de nem ám egyedül, magával rángatta egyik legjobb barátját a kis majmot. A majom nem bánja mert nagyon bejön mindig neki Dóra ötletei. A játékban persze te játszhatsz csak a majommal vagy épp csak Dórával, nem muszáj mind a kettővel, de szerintem együtt sokkal nagyobb párost alkotnak mint külön külön. Fel tettem nektek egy képet ahol láthatod, milyen variációk közül választhatod ki hogy kivel is szeretnél játszani.

dora-es-a-balett-blog1

Fel tettünk ám még egy képet ahol pedig azt láthatod milyen tájképet választhatsz ki színpad mögé, ugyanis Dóra és a majom egy színpadon fognak táncolni, a fejük felet láthatod milyen trükköket kell végre hajtaniuk, ezeket a trükköket te helyezed be ide felülre olyan sorrendben amilyenbe csak szeretnéd. Persze azt sajna nem láthatod honnan is lehet ezeket kiválasztani de mi eláruljuk nektek hogy jobb és baloldalt láthatod a trükköket. Állítsd össze te hogyan is táncoljanak.

dora-es-a-balett-blog2

A játékról nem csak képeket szeretnénk neked mutatni így fel tettünk egy videót is amit ha megnézel biztosan bele szeretsz ebbe a nagyszerű kis játékba. Én teljesen bele szerettem. Remélem a videó láttára te is bele szerettél ebbe a játékba és szeretnél vele egy nagyon nagyot játszani így megmondom hogyan is teheted meg ezt. Nincs más dolgod mint erre a címre: Dóra és a balett játék kattintanod.

Delivering effective & creative designs