Online játékok ingyen

Online játékok ingyen

Válogatott online játékok ingyen, ha szeretnél játszani kipróbálni új játékokat és szeretnél igazán szuper játékokkal játszani akkor mindig jusson eszedbe az OJI.HU online játékok ingyen....
Fiús játékok

 

1.

Lövöldözős játékok

Nah ez egy igazán fiús játék kategória, hiszen ez egy olyan játék kategória amivel lányok nagyon ritkán szoktak játszani. Ezen az oldalon szinte mindenféle lövöldözős játékkal játszhattok, mint például a mászkálós lövöldözős (Pl.: Half Life, Doom) vagy távcsöves puskás lövöldözős játékokkal, de még a régi kacsa vadászat játékot is megtalálhatjátok, hiszen egy nagyon régi de mégis jópofa játék.

Lövöldözős játékok

 

2.

Verekedős játékok

Talán ha verekedős játékról van szó mindenkinek elsőként a Mortal Kombat jut eszébe, ilyen és hasonló játékokkal játszhattok ha a linkre kattintotok. Ez is egy kifejezetten fiús játék kategória ezért ha fiú vagy akkor ezt meg kell nézned, mert itt biztosan jól fogsz szórakozni, kattints a lenti képre és máris átirányítunk a verekedős játékok oldalára ahol ingyen játszhatsz mindenféle verekedős online flash játékkal.

Verekedős játékok

 

3.

Autós játékok

Az autós játékok egy nagyon jó fiús játék kategória, hiszen szinte minden fiú szereti az autókat és természetesen az autós játékokat is, ezen az oldalon a legjobb válogatott játékokkal játszhatsz ha a képre kattintasz. Ezt a kategóriát ajánljuk a fiatalabbaknak, mert ők megtalálhatják a legjobb verdás játékokat és a felnőttek is jól szórakozhatnak a jó minőségű nagyon szép grafikával rendelkező shockwave player-es falsh játékokkal amik igazán jó élményt nyújtanak azoknak akik szeretik a száguldást, de kiemelném a mindenféle roncsderbis játékokat is amikből szintén megtalálhatod itt a neten található legjobbakat.

Autós játékok

 

4.

Motoros játékok

A motoros játékokkal talán kevesebben szeretnek, játszani mint hasonló autós játékokkal, és sajnos igazán jó motoros játékból nagyon kevés van, de igyekeztünk összegyűjteni az interneten található legjobbakat ezen az oldalon, kattints a képre, hogy válogass a legjobb motoros online flash játékok között.

Motoros játékok

 

5.

Angry Birds játékok

Ezt a játék kategóriát nem kifejezetten csak fiúknak ajánljuk, hiszen ezzel a lányok is szeretnek játszani, ezért inkább ez uniszex játék kategóriába sorolandó, de ebben a cikkben azokat a játék kategóriákat szeretnénk bemutatni amivel a fiúk biztosan szívesen játszanak és az Angry Birds játékok ide tartozik. Ha rákattintasz a képre máris továbbítunk az Angry Birds játékok gyűjteménye oldalra ahol nagyon sok szuper csirke dobálós játékkal játszhatsz ingyen, de nézd meg a többi fiús játék kategóriát is.

Angry Birds játékok

 

6.

GRU játékok

Ebben a kategóriában a FRU mese szereplőivel játszhattok, ezt a kategóriát inkább a fiataloknak de azoknak biztosan ajánlom akik megnézték már ezt a mesét és tetszett nekik, mert igaz ezek kicsit gyerekes játékok, de szerintem nagyon jópofa viccesek, így akár a felnőttek is elszórakozhatnak, viccelődhetnek ezeken a játékokon.

GRU játékok

 

Delivering effective & creative designs