Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Kirakós Ügyességi Barbie játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 3

Szereted a Barbie-ról készült képeket, játékokat? Én nagyon szeretem és köztük ez a kedvencem ez a nagyon jó kis kirakós ügyességi Barbie játék. Itt Barbie-ról három különböző képet fogsz látni, persze leginkább a képeket össze keverve és csak akkor láthatod a valódi képet ha azt kirakod. Mindegyik képnél máshogy kell kirakóznod. Valamelyiknél  kis kép kockákat kell cserélgetned ahhoz hogy ki rakhasd a képet valamelyiknél pedig a kis kép kockákat kell forgatnod. A játékot időre kell játszani, de ez az idő csak arra van, hogy te tudd magadnak milyen gyorsan raktad ki a képeket. Minden kép amit kiraksz ebben a nagyszerű játékban más és más meséből való, aki nagyon szereti a Barbie-s játékokat az biztosan nagyon szereti a meséit is amiikből származnak a játékok és a sok kép. Ha még nem keltettük volna fel a figyelmedet erre a nagyszerű játékra akkor itt egy kis videó számodra a játékról.

Ha ezt a videót megnézted most már tényleg nincs más dolgod mint egy nagyon jót játszani ezzel a fantasztikusan jó játékkal amivel én már nagyon sokszor játszottam, hiszen nekem ez nagyon tetszik és ha már tényleg sokszor láttam a képeket az időmön tudok javítani hogy épp mennyi idő alatt rakjam ki a képeket.  A játékot ingyenesen játszhatod erre a címre kattintva: Kirakós ügyességi Barbie játék Ha tetszett ez a Barbie játék akkor mindenképp mutasd meg barátaidnak, hogy játszanak vele egy nagyon jót.

Delivering effective & creative designs