Online játékok ingyen

Online játékok ingyen

Válogatott online játékok ingyen, ha szeretnél játszani kipróbálni új játékokat és szeretnél igazán szuper játékokkal játszani akkor mindig jusson eszedbe az OJI.HU online játékok ingyen....
Lányos játékok

 

1.

Barbie játékok

A lányos játékok toplistájában az első helyen a Barbis játékok állnak, hiszen minden lánynak van legalább egy Barbie babája és szinte minden kislány szeret ezekkel a babákkal játszani éppen ezért ilyen sikeresek a virtuális Barbie játékok is vagyis az online flash játékok. Ezek között a játékok között szinte mindenfélét játszhatunk kedvencünkkel, öltöztethetjük, fürdethetjük, sminkelhetjük és ügyességi játékok tömkelegével is játszhatunk amikben Barbie a főszereplő. Ha szeretnél a legjobb Barbis játékokkal játszani amit az interneten megtalálhatsz akkor kattints a képre és máris átirányítunk egy olyan válogatáshoz amelyet több száz kipróbált játék közül válogattunk gondosan.

Barbie játékok

 

2.

Öltöztetős játékok

Már az első helyezettnél is megemlítődött ez a lányos játék fajta, nagy volt a dilemma, hogy melyik legyen az első és még most sem tudom eldönteni, hogy jó-e a sorrend, de ez is egy nagyon szép helyezés. Az öltöztetős játékok nagyon egyszerű mégis szórakoztató játékok, különböző babákat, szereplőket és állatokat kell felöltöztetünk ezekben a játékokban. A játékokban találhatunk egy gardróbot vagy egy listát a ruhákról kiegészítőkről amit nagyon egyszerűen csak a megfelelő helyre kell húznunk a babánkon, egyes játékokban csak kettőt kell kattintanunk a ruhákra és máris a helyükre kerülnek, ha készen vagyunk az öltöztetéssel akkor megoszthatjuk az elkészült képet vagy akár letölthetjük és még ki is nyomtathatjuk és megmutathatjuk ismerőseinknek.

Öltöztetős játékok

 

3.

Jégvarázs játékok

Ezek a játékok is csak a 2013-as évben jelentek meg, hiszen ekkor láthattuk a mozikban ezt a csodálatos Disney animációs mesefilmet, mely hatalmas sikert aratott és ugyan ez a helyzet az online játékokkal is. Az egyik legsikeresebb jégvarázsos online játékkal az oji-n több mint 40.000-szer játszottak amely nagyon nagy sikernek számít és ha megnézzük a teljes OJI-n játszott játékok között is az első tíz jégvarázsos játék, persze ez sok mindentől függ, de mindenképp a 3. hely egy elég jó helyezésnek számít és simán lehetne az első is jelenleg, csak azért nem került a dobogó tetejére, mert valószínűleg ez a játék, mese feledésbe fog merülni míg a Disney ki nem adja a 2. részét a mesének, és ezért nem kerülhetett olyan játékok elé amelyek mindig a lányos játékok legjobbjai lesznek.

Jégvarázs játékok

 

4.

Monster High játékok

Ezek a játékok a 2013-as évben törtek be a Magyarországi gyerekek életébe, mivel ekkor kezdték vetíteni a Monster High sorozatot a TV-ben és ekkor kerültek a polcokra a DVD-k is. Aki tudja, hogy mit is jelent a Monster High azaz szörny suli elsőre biztosan azt gondolná, hogy nem lesz egy sikeres műsor és mégis. A játék piacon rengeteg Monster High baba jelent meg és talán több fogyott belőlük mint a Barbie babákról, de ez lehet, hogy csak a kezdeti fellángolás és úgy fog feledésbe merülni amint Hannah Montana. Az online játékok terén is rengeteg játék jelent meg bár egyes játékok elég gyengére sikerültek és sajnos a legtöbb játék öltöztetős, de találhatunk köztük gyöngyszemeket is amikkel biztosan nagyon jól fog szórakozni minden kis és nagylány.

Monster High játékok

 

5.

Fodrászos játékok

A fodrászos online flash játékok szintén egy örökzöld lányos játéknak mondható, hiszen mindig lesznek olyan kislányok és nagylányok akik szívesen fodrászkodnak a kedvenc babájukon. Ezek a játékok kicsit bonyolultabbak mint az öltöztetősök, hiszen itt a legjobbak elég bonyolult összetett játékok ahol mindent el kell végezni a megfelelő sorrendben a hajakon, mint a hajmosás balzsamozás, vágás, festés, stb.

Fodrászos játékok

 

6.

Főzős játékok

A lányos játékok listáján mindenképp van helye a főzős játékoknak, hiszen ez egy olyan feladat ami mindig a lányok feladata lesz és a legtöbb lány szereti is ezt a tevékenységet a konyhában és a gyerekek pedig szeretnek főzős játékokat játszani, hiszen ezt látják az anyukájuktól és minden kislány szereti utánozni az anyukáját. Ha szeretnél válogatott online főzős játékokkal játszani akkor kattints a lenti képre és máris továbbítunk az egyik legjobb főzős, sütős játékokat gyűjtő weboldalra.

Főzős játékok

 

7.

Dórás játékok

A legkisebb lányoknak nagyon jó játék lehet a Dórás játékok. A dóra babát már biztosan ismeri minden gyerek a televízióból és tudja, hogy ettől a kislánytól sok mindent tanulhatunk a felfedező kalandjai által, a játékoknál is hasonló a helyzet, mert ezekből a játékokból sokat tanulhatunk. Mint például találhatunk a Dórás játékok között olyat ahol nyelvet tanulhatunk vagy különböző állatokat kell felismernünk a képekről, vagyis úgy tanulhatunk, hogy közben játszhatunk, ha ön egy anyuka és szeretné, hogy a gyermeke értelmes játékokkal játsszon akkor mutassa meg neki a Dóra babás játékokat.

Dórás játékok

 

8.

Cicás játékok

A lányok egyik kedvenc háziállata a cica és nagyon sok kislány egyenesen rajong ezekért az állatokért, és miért is ne játszhatnának a virtuális világban ezekkel a kedves aranyos kis háziállatokkal. Ezen a weboldalon szuper cicás játékokkal játszhattok ha a képre kattintotok.

Cicás játékok

 

9.

Lányos játékok

Ha a fenti játékok nem lennének elegendőek akkor szeretnék egy olyan lányos játékos weboldalt mutatni ahol mindenféle kategóriát megtalálhattok az oldalon, és a játékok mellett meséket is találhattok amit ingyen és online nézhettek meg egy kattintással. Ez egy igazán lányos weboldal így ha te lány vagy és szereted a lányos dolgokat akkor kattints a képre, hogy megnézhesd és ha tetszett akkor mutasd meg a barátaidnak ismerőseidnek is, hogy ők is megismerhessék ezt a szuper weboldalt.

Lányos játékok
Delivering effective & creative designs