Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

legjobb Öltöztetős-játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2015 - február - 17

Ezúttal nem egy játékot szeretnék nektek bemutatni a mi kis blogunkban hanem egy nagyon jó kis öltöztetős játék weboldalt. Ezen az oldalon a legjobb öltöztetős játékokkal ismerkedhetsz meg. Az oldalon négy kategóriába soroltuk az öltöztetős játékokat, hogy könnyen átláthatóak legyenek a játékok.

oltoztetos-jatekok-hu-blog1

Az első kategória melyet meg kell említsek az az Állatos öltöztetős játékok, ahol csak is állatokat tudsz nagyon szépen felöltöztetni. Az állatok lehetnek vadon élő állatok, lehetnek háziállatok, és még mesebeli állatokat is tudsz öltöztetni. Ami azt jelenti hogy valamelyik meséből hoztuk el neked.

A második kategória:  Barbie öltöztetős játékok, melyben Barbie-t öltöztetheted menyasszonynak, hercegnőnek vagy épp átlagos embernek. Barbie mivel sokoldalú lány avagy sok mindent csinál így akár sportoló ként is felöltöztetheted.

A harmadik kategória nem más mint a Monster high öltöztetős játékok, melyben a Monster high mesében megismert szereplőket öltöztetheted. Nem csak a lányokat hanem a fiúkat is. Ők közöttük is lesz olyan akit mondjuk menyasszonynak kell felöltöztetned avagy épp strandolót.

A negyedik kategória a legjobb kategória: Sztár öltöztetős játékok, itt a leghíresebb embereket fogod megtalálni, legyen az egy focista, egy színész vagy épp énekesnő. Egy számomra kedves játékot ki is emelnék, mely szerintem minden gyermek kedvence is. Ez nem más mint a Harry Potter öltöztetős játék, melyről egy képet is láthattok.

Harry-Potter-oltoztetos-blog1

A képen is látható hogy Harry Pottert milyen jól fel lehet öltöztetni. Te választhatod ki milyen legyen a ruhája ami azt jelenti nem csak azt a ruhát adhatod rá amelyik csoportban a filmben volt hanem egy másik csoport ruháját is rá adhatod, melyet a címerekre kattintva határozhatsz meg. A helyszínt is ki tudod neki választani így el tudod dönteni minek is szeretnéd felöltöztetni, vagyis akár felöltöztetheted úgy mint aki épp a nagy meccsre készül.

Készült a játékról nektek egy videó is melyben láthatod milyen könnyen lehet Harry Pottert öltöztetni aki egy igazi szuper sztár. Ha ki szeretnéd ezt a játékot próbálni akkor kattints erre a címre: Harry Potter öltöztetős játék

A játék oldalnak itt még nincs vége. Ugyanis a négy játék kategória mellé be tettünk nektek a fő oldalra egy videót melyen egy mesét láthattok. Ezen a videón minden nap más és más mesét láthattok. Így ezen a játék oldalon nem csak játszani tudtok hanem egy szuper jó mesét is megtudtok nézni. 🙂

Ha szeretnél el látogatni erre az oldalra akkor nem is kell mást tenned mint kattintanod erre a címre: Öltöztetős-játékok

Delivering effective & creative designs