Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Lovas játékok

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 4

Nagyon sokan szeretik az állatokat és köztük is leginkább a lovakat. Persze nem mindenkinek adatott meg, hogy elmenjen lovagolni, hiszen nagyon drága egy sportág, mert már sport-tágot is csináltak belőle. Vannak lóversenyek és díjátugrató versenyek is. Itt ezen a lovas oldalon rengeteg fajta lovas játékokat fogsz látni.

Ilyen játékokat találsz itt:

  • Öltöztetős Lovas játék: Ebben a játékokban különböző lovakat öltöztethetsz fel, többféle ruhába, persze csak is olyanokba amiket egy lovakra szoktak adni, legyen az egy kantár vagy egy láb melegítő. 😀 Ha megszeretnél nézni egy ilyen lovas öltöztetős játékot akkor kattints a képre.

oltoztetos-lovas-oji

  • Póni lovas játék: A kicsik nagyon szeretik a póni lovas játékokat ezért vannak ilyen játékok ezen a honlapon. A póni lovak azok általában az én kicsi pónim meséből vannak és ezeket is lehet öltöztetni, de még meg is lehet táncoltatni is őket. Ezért fel is teszek egy ilyen pónis képet amire ha rá kattintasz megkapod a játékot.

szarnyas-poni-oji

  • Lóverseny játék: Ebben a játékokban nagyszabású lóversenyeken vehetsz részt persze a kapott lovaddal, amit te irányíthatsz. szerintem nagyon nagy versenyeket találsz ebben a játék kategóriában. Itt aztán találsz nagyon életű játékokat de találhatsz olyat is ami kicsit mese figurás. Lényeg hogy ne csak a nagyobbak tudjanak játszani hanem a kisebbek is. Becsatoltam nektek egy képet amire ha rá kattintasz az én kedvenc lovas játékommal tudsz majd játszani.

Show-jumping-oji

Delivering effective & creative designs