Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Nagyon Vadon 3 zene játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - november - 12

Egy olyan játékot szeretnék nektek bemutatni mely egy cirkuszban játszódik nem akár milyen szereplőkkel, hiszen ezek a szereplők a Nagyon Vadon című mese szereplői hiszen ők miattuk lett megalkotva ez a nagyszerű játék melyben ügyesen kell zenét csinálni, na de vajon hogyan is lehet ügyesen zenét csinálni?

nagyon-vadon-3-zene-blog1

A képen láthatod hogy két állat egy zene dobozt üzemeltet, mely csak akkor fog szólni szépen ha te segítesz nekik. A segítséget a nyilak nyomogatásával érheted el, de nem mindegy mikor melyik nyilat nyomod le Mint ahogy a képen láthatod mindegyik színhez egy nyíl tartozik, neked azt a nyilat kell leütnöd a billentyűzeteden amelyik épp közeledik feléd. Eleinte igen csak lassan forog a kerék de lesz majd egyre gyorsabb is de ehhez az kell nagyon ügyes légy és ne hibázd el.

Készítettem nektek egy videót a játékról melyet ide feltöltöttem nektek hogy lássátok mennyire jó ez a játék és hogy milyen könnyen is lehet vele játszani. A játékot te magad is kipróbálhatod ha kattintasz erre a címre: Nagyon Vadon 3 zene játék így megtudod neked milyen dalt sikerül csinálnod a játékban. Jó szórakozást.

Delivering effective & creative designs