Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Póni fürdetős lovas játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 20

Minden családban vannak kicsi és nagy gyermekek. Ebben a játékban amit én most nektek be szeretnék mutatni egy gyerek azaz baby pónit szeretnénk bemutatni, de nem is őt hanem inkább azt hogy mi a teendő egy ilyen kis csöppséggel aki még magától nem nagyon tudd semmit csak épp játszani. Te ebben a játékban egy igazi anyuka lehetsz aki a napi teendőket elvégzi ebben a játékban. azaz a feladatod most úgy kezdődik, hogy meg kell fürdetned a kis pónit. Fürdetés közben játszanod is kell vele, ezzel azt értem hogy játékokat kell tenned neki a vizébe, amivel ő jót játszik. Fürdetés közben mindig azt kell figyelned mik a kívánságai a kis baby póninak. ezt képen is megpróbáljuk neked megmutatni.

poni-furdetos-blog

Miután elkészültél a fürdetéssel jöhet a törölközés, és a szárítás. Muszáj megtörölni a kis pónit nehogy megfázzon és persze a sörényét is fontos megszárítani, mert ha az vizes maradt attól még megfázhat. Majd ezek után ki kell cserélni a pelusát, azaz tisztába kell raknod. Be kell kenned a bőrét testápolóval és meg kell fésülnöd a sörényét hogy ne legyen gubancos. Ezt is megpróbáljuk neked megmutatni egy képpel, hogy lásd milyen is ez a játék.

poni-furdetos-blog1

Miután megtöröltük és tisztába tettük a póninkat akkor határozzuk meg milyen legyen a póniló színe, milyen legyen a sörénye formája amivel a szín is együtt változik. Válasszuk ki milyen legyen a patáján a sörény ugyanis nem mindegyik ló patája szőrtelen így most ennek a kis póninak van a lábán amit te választasz ki milyen legyen. Ha ezzel is meg vagyunk választhatunk a popójára egy szép tetovált mintát. Végül vidd el a kis pónit a játszótérre ahol barátnőjével együtt játszhat. Itt mindig figyeld mikor mit szeretne játszani a póni de azt is figyeld mikor szomjazik meg.  Erről is hoztunk egy kis kép részletet hogy ezt is lásd mire is gondolunk.

poni-furdetos-blog2

Már biztosan nagyon szeretnéd meg tudni hol tudnál ezzel a nagyon jó kis pónilovas játékkal játszani így elárulom neked. Kattints erre a címre: Póni fürdetős lovas játék és már is a játéknál találod magad.

Ha tetszett ez a kis lovas játék ismertető akkor mutasd meg minden barátodnak ismerősödnek.

Delivering effective & creative designs