Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Roncsderbis autós játék

A játék leírást beküldte: admin 2014 - február - 2

Ha szeretitek a roncsderbis autós játékokat akkor ezt ki kell próbálnotok. Az én egyik kedvenc olyan játékom amivel akár többször is játszom egymás után, lehet tuningolni tovább fejleszteni az autónkat, hogy minél erősebb motorunk és kasztnink legyen. A játék felülről nézetes ami elsőre, nem olyan szuper, de így sokkal átláthatóbb, hogy ki hol is van és kinek tudunk neki menni, hogy összetörjük az autóját. A játékban egyre nehezebbednek a pályák és mindenféle extra jelenik meg amikkel még jobb és még gyilkosabb lehet az autónk, akár az égből potyogó autókat is megrendelhetjük amik remélhetőleg eltalálják az ellenfeleinket, vagy aktiválhatjuk az autónkon a fűrészt amivel nagy károkat okozhatunk az ellenfelünknek ha sikerül a megadott időn belül ütköznünk és ezenkívül még sok sok érdekes kiegészítővel találkozhatunk a játékban, sajnos csak pár pálya van, de azokat akár újra is játszhatod.

Roncsderbis autós játék beállítás

Roncsderbi autós játék

Roncsderbis autós játék a játékban

Ha tetszett a játék leírása és tetszett a kép is, de még mindig nem sikerült meggyőzni, hogy ezzel a játékkal játssz akkor itt egy videó a játékról amiben láthatod, hogyan kell játszani és milyen szuper roncsderbis autós játék ez. Kattints a videóra az indításhoz és ha tetszett és szeretnéd kipróbálni a videó alatti linkre kattintva máris megteheted, a játékkal ingyen játszhatsz természetesen az egyik kedvenc autós játékos weboldalamon.

Ezt a játékot itt próbálhatod ki ingyen: Roncsderbis autós játék Ha tetszett a játék akkor mutasd meg a barátaidnak ismerőseidnek is, hogy ők is szétzúzhassanak pár autót.

Delivering effective & creative designs