Online játékok ingyen

Ebben a kategóriában olyan játék leírásokat játék videókat és képeket találhattok amiket nem érdemes kihagyni azaz mindenképp ki kell próbálnotok, csak azokat a játékokat találhatod majd ebben a kategóriában...

Suzi és Tekergő kutyás játék

A játék leírást beküldte: krityo 2014 - február - 25

Suzi és Tekergő egy igen aranyos kutyusok akikről készült egy film majd alkottak róluk  egy nagyon jó kis játékot. Az első pályán természetesen Suzival játszhatunk hiszen a mese is vele kezdődik, őt ismerhetjük meg előbb. Suzival újságot, csontot kell össze szednünk, de néha még ki is kell ásni a csontot. Ezt mind addig kell teljesíteni míg nem jön a gazdája haza. Persze számos olyan tárgyal is találkozhatsz ami elveszi a csontjaidat, de nem is inkább tárgyak ezek hanem az egyik egy növény a másik meg egy kerti csap amiből néha folyik a víz.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog2

A második pályán Tekergővel lehetünk de ezt a kép is bizonyítja nektek amit fel töltöttünk. Mivel Tekergő az első részben az utcán él így állandóan be kell mennie a városba élelmet szerezni, ez olykor nem is olyan könnyű hiszen magasra kell ugrani és a csatorna fedelek igen kiszámíthatatlanok, hiszen néha fel lőnek mintha csak gejzír lenne. Szerez minél több ételt Tekergővel, hogy ne éhezzen és vigyáz minden egyes akadállyal ami csak elveheti az összes élelmet amit eddig összegyűjtöttél. Az irányítás ugyan úgy zajlik mint ahogy az első pályánál.

Suzi-es-tekergo-kutyas-blog1

Mivel nekem nagyon tetszik ez a játék így arra gondoltam töltök fel nektek egy videót is róla, hogy megnézhessétek, én hogyan is játszottam vele. Így legalább ti is láthatjátok hogyan kell és nem csak az én elmondásaim alapján akartok majd ezzel a nagyszerű játékkal játszani.

Remélem nagyon elnyerte a tetszéseteket ez a kis blog a játékról és már szeretnétek is vele játszani, el is árulom ezt hol tehetitek meg, mert ugye azt tudjuk hogy nem ezen az oldalon. Viszont mi olyan kedvesek vagyunk hogy nektek megadjuk hova kell kattintanod ahhoz hogy a játékon találd magad. Kattints erre a címre: Suzi és Tekergő kutyás játék Ha tetszett ez a kis blog erről a fantasztikusan jó játékról akkor mutasd meg minden barátodnak, hogy ők is megtapasztalhassák.

 

Delivering effective & creative designs